YÖNETİM

Neslihan ÖztürkEndüstri Mühendisliği Bölümü 2000
 İsmail Özgür BaykalBilgisayar Mühendisliği Bölümü 2000

Dernek Yapılanması
Yönetim Kurulu : Derneği temsil eder ve Derneğin amacının gerçekleşmesi, ilerlemesi, gelişmesi, gelirlerinin arttırılması için her türlü girişimde bulunur. 5 asil ve 5 yedek üyeden oluşur.
Denetleme Kurulu : Derneğin defterlerinin düzenli işlenmesini ve harcamaların bütçeye uygunluğunu kontrol eder, gerekli hususlarda Yönetim Kurulu'na bildirimde bulunur. 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşur.
Sicil Kurulu : Derneğe üyelik başvurularını teslim alır, üyelik işlemlerini yürütür ve takip eder. 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşur.
Disiplin Kurulu : Yönetim Kurulu ve diğer kurullar tarafından intikal ettirilen hususlar hakkında gerekli inceleme, soruşturma ve değerlendirmeyi yaparak karara bağlar. 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşur.